Kompendium Kurs i Medelhavssegling

Under fem år (2006 – 2010) har vi samlat på oss en gedigen och bred erfarenhet genom våra egna seglingar, en del av tiden med chartergäster ombord, i östra Medelhavet.

Under våren och sommaren 2010 deltog vi i en eskadersegling EMYR (Eastern Mediterranean Yacht Rally) och då besökte vi Turkiet, Cypern, Syrien, Libanon samt Israel. Läs mer under fliken “Äventyret”

Från Israel vände tillbaka nord- och västerut upp förbi Cypern genom Grekland och Kroatien med avslut i Slovenien där vi tog hem båten på trailer till Sverige dit vi anlände i början av oktober 2010.

Har sammanställt fyra kompendier i PDF-format på cirka 50 sidor vardera med tips och förslag på – för både båten och besättningen – praktiska saker om livet i Medelhavet. Är nu i färd med del 5 som just nu innehåller 36 sidor…

Är du intresserad av del 1, 2, 3 och 4 vänligen hör av dig via kontaktformuläret här på webbplatsen så kontaktar vi dig.

Arbetar även som instruktörer på Kurs i Medelhavssegling – läs mer i Odyssé nummer 4/2013 på sidan 8-11 samt sidan 39 eller under knappen ”Artikel Kurs i Medelhavssegling” här på webbplatsen.